Vuosi Toscanan kukkuloilla

Kirjailija: Marja Vesala Lukija: Linda Wiklund

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
Maat
Matkustaminen

La dolce vitan jäljillä Italiassa. Vuosi Toscanan kukkuloilla on lämminhenkinen ja elämänmakuinen kertomus oravanpyörästä hypänneen suomalaispariskunnan vuodesta maailmankuululla viinialueella. Italialle sydämensä menettänyt pariskunta saa yllättävän tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. He jättävät päivätyönsä Suomessa, ottavat vastaan pestin talonvahteina Toscanassa ja ovat pian töissä läheisellä viinitilalla. Heidän matkassaan tutustutaan maaseudun värikkääseen elämänmenoon, kuullaan paikallisten tarinoita, kurkistellaan mammojen keittiöihin, osallistutaan viininkorjuuseen ja maistetaan maailman parasta oliiviöljyä. Välillä kuljeskellaan rauhassa keskiaikaisissa kylissä ja viinikellareissa – toisinaan taas juostaan karkuun villisikoja, istutaan hinausauton kyydissä tai vietetään unohtumatonta iltaa kotikylän bingossa. Marja Vesala (s. 1975) on yhteiskuntatieteiden maisteri ja viestintäalan yrittäjä. Hän on työskennellyt aiemmin asiantuntijaorganisaatioissa viestinnän, varainhankinnan ja markkinoinnin parissa. Vuosi Toscanan kukkuloilla on hänen esikoisteoksensa.

Mistä äänikirjan Vuosi Toscanan kukkuloilla löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Vuosi Toscanan kukkuloilla
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Vuosi Toscanan kukkuloilla ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Vuosi Toscanan kukkuloilla ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot